Vig som en katt med yoga i Höganäs

Vig som en katt med yoga i Höganäs

Hej på er alla fina

Ibland får ni ju en del inlägg som handlar om mig och min katt, men idag får det handla om något annat nämligen yoga. Jag och en vän brukar gå på yoga i Höganäs tillsammans. Det var egentligen hon som började och så övertalade hon mig en gång att följa med och testa och jag gillade det så mycket att jag fortsatt gå varje vecka. Jag märker skillnad på både den fysiska kroppen och hur jag mår inuti sen jag började med yoga. Sen gör jag en ganska enkel och snäll version om man kan kalla det så.

Det finns olika slags klasser men jag håller mig till den enkla nivån och där det mer handlar om att andas rätt och skapa flow, inte så mycket om akrobatiska övningar. Jag är inte särskilt vig heller även om jag märkt att jag i alla fall är mer rörlig nu. Om ni inte besökt Höganäs så tycker jag att ni ska göra det, det är väldigt mysigt. Man kan kolla på keramik till exempel eller bara njuta av att vara i en fin liten kuststad.

Nu är det inte så lång tid kvar innan jag slutar för dagen, det ska bli skönt med helg. Det har varit en ganska bra vecka men ändå med en hel del utmaningar så ikväll efter jag varit på yoga så blir det nog bara en lugn kväll hemma. Äta något gott och bara fokusera på återhämtning. I helgen sen ska jag träffa familjen så det blir mysigt också, jag tror vi ska träffas ute på landet och grilla.

När man bor i stan så är det skönt att åka ut på landet ibland och njuta av tystnaden och den friska luften, fast sen dröjer det inte så länge innan jag saknar stan igen. Jag behöver liksom lite av båda för att må som bäst. Ha nu en underbar fredag och helg. Kram!


Kommentarer är stängda.