Gott med en fika på detta café i Klippan

Gott med en fika på detta café i Klippan

God förmiddag, som vanligt är jag sugen på en fika och jag brukar när jag har vägarna förbi Klippan besöka ett café som heter Sannes Smått & Gott. Det blir rätt ofta som jag gör mig ett ärende ut med bilen, mest för att fika på detta café om jag ska vara ärlig med er. Jag bor själv i en lägenhet med min hund och uppriktigt sagt blir det lite ensamt emellanåt, och när jag då tar mig en fika på detta café i Klippan känner jag mig lite social när jag ser lite folk och kanske träffar nån jag känner och pratar med en stund. Det är naturligtvis bra att ha hund som ensamstående för jag träffar många trevliga personer när jag är ute med hunden, men så tycker jag att det är gott med en fika, och jag har alltid varit svag för bakverk. Det är en annan sak att gå ut på något café än att sitta själv hemma med kaffe och dopp. Som tur är har jag min hund och är ute och går långpromenader så det syns verkligen inte på figuren att jag i stort sett dagligen äter någon bakelse eller bullar och kakor. Jag tycker att Sannes Smått & Gott är ett mysigt café i Klippan och jag har gjort detta café till mitt stamställe. Jag tror säkerligen att det är flera av mina kära läsare som i likhet med mig tycker om att ta en fika på något café, och har ni ännu inte varit hos Sannes Smått & Gott vore det roligt om ni ville gå dit. Vem vet, vi kanske till och med träffas där. Nu var det inget mer jag skulle berätta om just detta härliga och mysiga café i Klippan och jag önskar er en riktigt fin dag på alla sätt och vis. 


Kommentarer är stängda.