Flytten klar, nu ska det köpas möbler

Flytten klar, nu ska det köpas möbler

Tjenare bloggen, idag blir det inget inlägg om min lilla vovve. Nu äntligen har jag flyttat ner till Halmstad och det känns faktiskt riktigt spännande att få starta ett nytt kapitel i livet. Jag har bott här i snart en vecka och hittills har jag fått en positiv syn av Halmstad som jag tror bara kommer växa, det är en mysig stad där med Nissan som rinner genom stadskärnan. För det mesta har jag dock bara befunnit mig i lägenheten för att fixa i ordning, det fattas väldigt mycket möbler så jag tänkte faktiskt ge mig ut på stan någon dag i veckan för att se om jag kan hitta lite möbler. Med tanke på att jag flyttade ungefär femtio mil så fanns inte riktigt möjligheten att kunna ta med sig alla möbler som jag hade där, så jag fick sälja det mesta. Jag har åtminstone en säng nu men det är ungefär allt jag har så jag tror att det kan vara läge att fylla på med lite annat. Idag ligger fokus på att hitta en soffa och en tevebänk så att jag inte behöver ligga i sängen och kolla teve hela tiden. Sen måste jag också köpa lite lampor, det är bara i köket och på toaletten som det finns lampor för tillfället. Jag är lite kluven till hur mycket tid jag ska lägga ner på att att inreda lägenheten. Självklart så hade det varit skönt att bara kunna få allting fixat så fort som möjligt men jag känner lite att det får ta den tiden det tar istället, jag har trots allt ett jobb att fokusera på också. Så jag tar en sak i taget, de viktigaste möblerna får komma först och sen får jag med tiden inreda med lite dekorationer och design. Det är också kul att shoppa så det är nog därför som jag inte vill stressa igenom det här projektet.  


Kommentarer är stängda.