Behöver en kurs i stresshantering

Behöver en kurs i stresshantering

Godmorgon bloggen! Idag tänkte jag inte skriva om mina små husdjur tyvärr utan det blir ett annat samtalsämne. Det känns lite som att jag har sovit i ungefär fem månader och sedan vaknat upp i mitten av oktober. Vart tog värmen vägen någonstans undrar jag och visst kan det inte bara vara i Nässjö som det har blivit avsevärt mycket kallare de senaste dagarna. Jag känner en väldig stress och en kurs i stresshantering hade nog inte skadat. Det är så klart inte vädret som gör mig så här stressad utan det är jobbet, men vädret gör inte någonting bättre just nu kan jag säga. Visst hade det varit okej att vakna upp till två grader varmt, förutsatt att vi hade varit i November eller Februari. Men att det ska vara snö, hagel och under fem grader i mitten av Maj, det är så orimligt att jag inte vet vart jag ska börja. Vi är ungefär en månad bort från det att man brukar ta ett dopp i sjön, en månad från att majoriteten i vanliga fall springer runt i kortbyxor. En sak kan ja säga och det är att det får bli en riktigt snabb omställning och det per omgående. Nu lämnar vi det här och så går vi vidare till jobbet. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, det känns som att jag sitter och betar av en hög med arbeten som bara fylls på. När jag är klar med ett arbete så kommer det ett nytt. Jag har tidigare gått kurser i stresshantering och har en förmåga att kunna undvika stress, men nu känner till och med jag att det här börjar bli riktigt tufft. Allt jag lärde mig under min första kurs för stresshantering är så gott som borta. Jag har under de senaste veckorna befunnit mig på två platser i Nässjö, mitt skrivbord och mitt sovrum. Det är ungefär den orken jag har när jag kommer hem och så mycket jag har att göra på jobbet. 


Kommentarer är stängda.