Anna Jonsson turridning AB

Anna Jonsson turridning AB

Hej på er igen alla mina underbara och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en bra start på denna vecka och även att ni ser fram emot vad denna eftermiddag har att erbjuda er. Jag har idag tänkt skriva ett inlägg som ni många har väntat länge på. Ni är nämligen många som har haft frågor och funderingar när det kommer till det här med ridläger i Skåne med omnejd, och jag tänkte idag tipsa er om ett företag som jag verkligen tycker om när det kommer till detta, nämligen Anna Jonsson turridning AB. Anna Jonsson turridning AB är företaget som vi valde att vända oss till när min dotter ville åka på ridläger. En nära vän till henne och hennes föräldrar tipsade oss om just detta företag, vilket var väldigt kul! Vi har varit i kontakt med många olika företag som sagts kunna hjälpa till med ridläger, men tyvärr har de visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart har känts väldigt tråkigt.

Min dotter är så otroligt nöjd med ridlägret. Hon har fått flera nya kompisar, och har haft en riktigt härlig upplevelse. Hon tjatar redan om att hon vill åka dit nästa år igen. Ridläraren var hur härlig som helst, och fick verkligen barnen att känna sig trygga och säkra. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i eller i närheten av Helsingborg, Hörby, Landskrona, Hässleholm eller i övriga Skåne med omnejd att vända er till just Anna Jonsson turridning AB. Ha nu en fantastiskt bra eftermiddag, och en fortsatt bra vecka, så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.